среда, 13 октября 2010 г.
Печінковий торт
Складники:
400 г яловичої печінки
200 мл молока
200г борошна
3 яйця
сіль, перець
Для начинки: 200 г майонезу
3 зубчики часнику
1 круто зварене яйце
зелень
Приготування:
Яйця збити з молоком, сіллю перцем і борошном. Додати печінку, змелену на м'ясорубці. Все вимішати. (Тісто повинно розливатись на сковорідці). З одержаної маси посмажити млинці, викласти гіркою, змащуючи кожен сумішшю майонезу з часником. Зверху притрусити тертим яйцем і зеленню.
Примітки:
Спробуйте додати до тіста змелену цибулину.
Подписаться на:
Комментарии к сообщению (Atom)
Комментариев нет:
Отправить комментарий