вторник, 12 октября 2010 г.

Вітаю вас.
Ви попали на сайт кулінарних рецептів,в правому куті ви найдете сторінки з різними категоріями блюд ,
вибиріть сторінку з блюдом,вибиріт рецепт і приготуйте вам обовязково вийде.
Бажаю всім смачногою)))

Маю шикарний рецепт для здивування гостей!
Якщо маєте час збігати до магазину – ви герой!
Так само можете частувати гостей (або себе) на заплановані свята. Тим більш, що приготована страва смакує як гарячою, так і холодною.

Назва: бутерброди «Мечта поета»
Потрібно:
1. порізаний скибками білий батон (там десь 22-24 скибочки) – 1 шт.
2. вершкове масло (не економте, майонез чи маргарин не піде) – 50 гр.
3. буженіна, або вітчина, або хоч ковбаса, але з м’ясом – десь півкіло (якщо вмієте нарізати тоненькими скибочками – можете купувати 350 гр)
4. бляшанка ананасів, порізаних кільцями (обов’язково) – 1 шт. маленька.
5. сир твердий, краще чедер, або інший жирний, щоб гарно плавився у духовці.
6. майонез задля гарноти – максимальної жирності!!! (в ньому менше стабілізаторів і всякої хєрні), а краще зробіть самі: 1 жовток, 1 ст.ложка олії, капуся гірчиці, можна трохи солі і цукру, збити вручну, а не міксером.
Спосіб приготування:
1. включити духовку, розігріти на градусів 200. (Можете використовувати мікрохвильову, тоді цей пункт не читайте)
2. намазати маслом скибочки батону, масло має бути м’яке, що мазати економно, бо забагато масла буде не так смачно.
3. викласти на скибочки порізане попередньо м'ясо, чи ковбасу.
4. ананасові кільця порізати навпіл, щоб утворилося півкільце. Тоді розрізати їх вздовж, щоб стали тоншими. Тобто з одного кільця з банки має бути 4 півкільця.
5. викласти ананаси на м'ясо.
6. посипати тертим сиром.
7. тоненькою цівочкою полити майонезом для гарноти.
8. викласти бутерброди на деко.
9. помолитися
10. поставити смакоту в духовку на 10-15 хв. (мікрохвильову – щоб розтанув сир)
Подавати бажано прикрашеними зеленню, або під охолоджену горілочку.
Пи.Си.: для гурманів – мартіні, сухе, біле, з вишенькою.

Комментариев нет:

Отправить комментарий