вторник, 12 октября 2010 г.
Яблука в карамелі
На 6 порцій нам потрібно:
Яблука - 6
Палички (шпажки) - 6 шт.
Вершки - 2 склянки
Коричневий цукор - 2 склянки
Вершкове масла - 4 столові ложки
Темний кукурудзяний сироп - 1 / 2 склянки
Приготування
Добре вимити яблука, висушити і вставити в кожне по паличці. Змастити маслом лист пергаменту для випічки і відкласти в сторону.
Змішати вершки, цукор, масло і кукурудзяний сироп, в каструлі з товстим дном і довести до кипіння на середньому вогні. Варіть суміш ще 10-15 хв. на великому вогні, постійно помішуючи. Зніміть з вогню, трішки охолодіть.
Кожне яблуко, взявши за паличку, обмокніть гарно в карамелі. Викладіть на лист змащений маслом і поставте в холодильних на 30 хв.
За бажанням, після карамелі, можна ще обкачати в подрібнених горіхах, конжуті, або покапати розтопленим білим шоколадом. Смачного!
Подписаться на:
Комментарии к сообщению (Atom)
Комментариев нет:
Отправить комментарий