вторник, 12 октября 2010 г.
Уха
Інгредієнти: свіжа риба (я брала коропа), картопля, морква, цибуля, зелень кропу чи петрушки, перець чорний горошком, лавровий лист,
вершкове масло, сіль.
Приготування: картоплю почистити, порізати кубиками, вкинути в киплячу воду. Рибу почистити, гарно вимити, порізати шматочками. Коли картопля закипіла додати рибу, варити 5-7 хвилин. Порізати цибулю і моркву, дадати до риби, вкинути лавровий лист і перець. Варити ще 5 хвилин, в кінці вкинути шматочок вершкового масла та зелень, все посолити. Смачного!
Подписаться на:
Комментарии к сообщению (Atom)
Комментариев нет:
Отправить комментарий