воскресенье, 17 октября 2010 г.

ТОРТ З ПОЛУНИЦЯМИ І КОКОСОМ


На 1 бісквіт:
3 яйця
1 п. ванільного цукру
100 гр цукру
70 гр муки
25 гр крохмалу
1 ч. л пор до печива
6 ст л ликеру (апельсинового)

Печемо 2 бісквіти - один білий, другий шоколадний ( до тіста додати 3 ст л какао). Кожний корж перерізати на двоє. і пропитати лікером


Крем:1 л сметани, цукор, ванільний цукор, 80 гр білої кокосової стружки.
Сметану збиваєм з цукром, додати обсмажену без жиру кокосову стружку. Добре розмішати.

Великі полуниці порізати на половину! Чим більший кусочок клубніки - тим краще!!! Найкраще середні ягоди і не порізані, густо накладені на крем!

Складаєм: Чорний корж - крем - полуниці -крем -білий корж - крем - полуниці - крем - білий корж - крем - полуниці -крем - чорний корж.

Верх помазати шоколадною поливою і прикрасити полуницями.

Комментариев нет:

Отправить комментарий