воскресенье, 2 января 2011 г.

Фаршировані бублики


Інгридієнти до фаршированих бубликів:

1. бублики - 200 гр.

2. молоко (для замочування сушок);

3. сир - 100 гр.

4. фарш м'ясний (можна змішати кілька видів м'яса)- 200 гр.

5. зелень петрушки;

6. майонез;

7. цибуля ріпчата - 1 шт.

8. часник - 1 зубчик.

Приготування фаршированих бубликів:

- бублики покласти в миску та залити молоком, так щоб вони повністю були покриті рідиною, залишити бублики на 15-20 хвилин до набухання;

- для приготування начинки потрібно почистити цибулю та дрібно нарізати, часник пропустити через часникодавку;

- зелень пертушки дрібнонарізати;

- на розігрітій сковорідці підсмажити цибулю та перекласти її в миску;

- на тій самій сковорідці піджарити фарш, з'єднати його з цибулею;

- до фаршу додати часник, майонез, зелень, спеції, начинку ретельно перемішати;

- деко намастити олією та викласти на нього бублики;

- на кожну сушку викладаємо фарш, поливаємо майонезом та посипаємо тертим сиром;

- запікати страву потрібно в розігртій духовці протягом 20-30 хвилин.

Фаршировані бублики виходять рум'яними та духмяними. Це чудова страва до Новорічного та Різдвяного столу. Смачного.

Комментариев нет:

Отправить комментарий