воскресенье, 2 января 2011 г.
Фаршировані бублики
Інгридієнти до фаршированих бубликів:
1. бублики - 200 гр.
2. молоко (для замочування сушок);
3. сир - 100 гр.
4. фарш м'ясний (можна змішати кілька видів м'яса)- 200 гр.
5. зелень петрушки;
6. майонез;
7. цибуля ріпчата - 1 шт.
8. часник - 1 зубчик.
Приготування фаршированих бубликів:
- бублики покласти в миску та залити молоком, так щоб вони повністю були покриті рідиною, залишити бублики на 15-20 хвилин до набухання;
- для приготування начинки потрібно почистити цибулю та дрібно нарізати, часник пропустити через часникодавку;
- зелень пертушки дрібнонарізати;
- на розігрітій сковорідці підсмажити цибулю та перекласти її в миску;
- на тій самій сковорідці піджарити фарш, з'єднати його з цибулею;
- до фаршу додати часник, майонез, зелень, спеції, начинку ретельно перемішати;
- деко намастити олією та викласти на нього бублики;
- на кожну сушку викладаємо фарш, поливаємо майонезом та посипаємо тертим сиром;
- запікати страву потрібно в розігртій духовці протягом 20-30 хвилин.
Фаршировані бублики виходять рум'яними та духмяними. Це чудова страва до Новорічного та Різдвяного столу. Смачного.
Подписаться на:
Комментарии к сообщению (Atom)
Комментариев нет:
Отправить комментарий