воскресенье, 2 января 2011 г.

"Буженина Святкова"


Для приготування "Буженини святкової" Вам знадобиться :

1. М'якоть свинини - 1 кг.

2. Морква - 1 шт.

3. Курага - 100 гр.

4. Часник - 5 зубців

5. Спеції (сіль, перець, паприка, базилік)

6. Зелень

Приготування "Буженини святкової" :

- М'ясо промити та обсушити;

- Моркву порізати соломкою;

- Часник подрібнити (але не дуже маленькими шматочками);

- Курагу порізати (також не дрібно);

- В м'ясі гострим кінчиком ножа зробити прорізи та начинити їх морквою, часником, та курагою та натріть приготоване м'ясо спеціями;

- Загорнути м'ясо в фольгу та покласти на деко;

- Розігрійте духовку та поставте страву запікатись (приблизно на 1 годину);

- Дістаньте страву з духовки та зачекайте поки схолоне;

- При подачі на стіл - "Буженину святкову" поріжте на шматочки та прикрасьте зеленню.

Комментариев нет:

Отправить комментарий