воскресенье, 2 января 2011 г.
"Буженина Святкова"
Для приготування "Буженини святкової" Вам знадобиться :
1. М'якоть свинини - 1 кг.
2. Морква - 1 шт.
3. Курага - 100 гр.
4. Часник - 5 зубців
5. Спеції (сіль, перець, паприка, базилік)
6. Зелень
Приготування "Буженини святкової" :
- М'ясо промити та обсушити;
- Моркву порізати соломкою;
- Часник подрібнити (але не дуже маленькими шматочками);
- Курагу порізати (також не дрібно);
- В м'ясі гострим кінчиком ножа зробити прорізи та начинити їх морквою, часником, та курагою та натріть приготоване м'ясо спеціями;
- Загорнути м'ясо в фольгу та покласти на деко;
- Розігрійте духовку та поставте страву запікатись (приблизно на 1 годину);
- Дістаньте страву з духовки та зачекайте поки схолоне;
- При подачі на стіл - "Буженину святкову" поріжте на шматочки та прикрасьте зеленню.
Подписаться на:
Комментарии к сообщению (Atom)
Комментариев нет:
Отправить комментарий